×

Om InnoBo

Nytänkande fastighetsutveckling

Då är vi som bäst.

På InnoBo har vi stor kompetens inom fastighetsutveckling och lång erfarenhet från några av Sveriges största byggföretag.

Med den bakgrunden vill vi bana väg för framtidens fastighetsutveckling – där nytänkande och ett smidigt arbetssätt står i fokus. Vi är övertygade om att det går att utmana i en konservativ bransch där mycket ofta görs av gammal hävd. I alla våra uppdrag lägger vi därför stor vikt vid att vrida och vända på förutsättningarna för att se om vi kan bidra till byggandet av ännu bättre bostäder och samhällsfastigheter.

Vi arbetar främst i mellansverige, men även i andra delar av Sverige. Förutom att driva egna projekt arbetar vi åt andra fastighetsägare i externa projekt. Vi hjälper till med allt från tidiga kalkyler, bygglov och upphandling till projekt- och byggledning.

På InnoBo gillar vi nytänkande fastighetsutveckling – kort och gott står vi för nytänkande utan krångel.

Anna Jansson

Hos oss står dörren alltid öppen.
Välkommen in på en kaffe.

EXPERTER PÅ PROJEKTUTVECKLING

Vi utvecklar attraktiva bostäder

Allt börjar med läget. För oss betyder inte det Stureplan i Stockholm. Det betyder platser som börjat känna puls, blomstra och ta fart. Städer som är inne i en positiv utveckling.

Projektutveckling omfattar förvärv av mark, planarbete, projektering, produktion samt försäljning av bostadsrätter och äganderätter samt uthyrning av hyresrätter. Det här kan vi.

Vi vet också att alla projekt är i sig unika – och att vår styrka är att se projektets möjligheter. En del projekt kan vara givna från start, andra kräver lite tid och extra nytänkande. Oavsett strävar vi efter att tillföra en ständig utveckling av ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet.

Vi har mångårig erfarenhet från bostadsbyggande och kan därmed förutsättningarna för att samordna och driva projekt av olika storlek som levererar nöjda bostadskunder.

Så hur är ditt läge? Och är ditt nya projekt vårt nästa projekt? Hör av dig!

Nyfiken på våra projekt?

Kika gärna på vad vi gjort hittills

En hel del bostads- och samhällsfastigheter har vi hunnit med att utveckla. Och vi är oerhört stolta över dem.

kontakt

Vill du veta mer om oss, eller något av våra projekt?