×

Om InnoBo

Nytänkande fastighetsutveckling.

I en konservativ bransch. Då är vi som bäst.

Vi heter Anna och Fredrik. Tillsammans har vi samlat på oss mångårig kompetens från några av Sveriges största byggföretag. Genom att tillföra vår erfarenhet och starka vilja banar vi väg för framtidens fastighetsutveckling, där nytänkande står i centrum. Vi är övertygade om att det går att utmana i en konservativ bransch där mycket ofta görs av gammal hävd. I alla våra uppdrag lägger vi därför stor vikt vid att vrida och vända på förutsättningarna för att se om vi kan bidra till byggandet av ännu bättre bostäder och samhällsfastigheter. Men utan att för den sakens skull krångliga till det.

Vårt huvudsakliga upptagningsområde är i Mellansverige, men det hindrar inte oss från att arbeta i andra delar av Sverige. Förutom i egna projekt arbetar vi också åt andra fastighetsägare i externa projekt. Vi hjälper till med bland annat tidiga kalkyler, bygglov, upphandling, projekt- och byggledning.

Vi på InnoBo gillar nytänkande fastighetsutveckling – och vi står kort och gott för nytänkande utan krångel!

/Anna och Fredrik

Och du, hos oss står dörren alltid öppen för att ta en kaffe, eller bolla potentiella projekt.

EXPERTER PÅ PROJEKTUTVECKLING

Vi utvecklar nya attraktiva bostäder.

Allt börjar med läget. För oss betyder inte det Stureplan i Stockholm. Det betyder platser som börjat känna puls, blomstra och ta fart. Städer som är inne i en positiv utveckling.

Projektutveckling omfattar förvärv av mark, planarbete, projektering, produktion samt försäljning av bostadsrätter, äganderätter och hyresrätter. Det här kan vi.

Vi vet också att alla projekt är i sig unika – och att vår styrka är att se projektets möjligheter. En del projekt kan vara givna från start, andra kräver lite tid och extra nytänkande. Oavsett strävar vi efter att tillföra en ständig utveckling av ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet.

Vi har mångårig erfarenhet från bostadsbyggande och kan därmed förutsättningarna för att samordna och driva projekt av olika storlek som levererar nöjda bostadskunder.

Så hur är ditt läge? Och är ditt nya projekt vårt nästa projekt? Hör av dig!

Nyfiken på våra projekt?

Kika gärna på vad vi gjort hitills.

En hel del bostads- och samhällsfastigheter har vi hunnit med att utveckla. Och vi är oerhört stolta över dem.

kontakt

Vill du veta mer om oss, eller något av våra projekt?