Brf Östra Ringstorp, Örebro

I Östra Ringstorp, med natursköna och grönskande omgivningar, planerar vi ett spännande projekt med rymliga lägenheter med ljusa öppna ytor. Här kombineras välplanerade bostäder, generösa grönytor och rymd mellan bostadshusen med mycket väl tilltagna balkonger/terrasser och uteplatser – livskvalitet helt enkelt! Med vacker natur alldeles runt hörnet och stadsliv på gångavstånd får ni här det bästa av två världar. Lägenheterna har hög standard och välvalda materialval. Bekvämt med hiss och parkering till samtliga lägenheter intill bostadshuset.

Projektet består av 15 lägenheter med rymliga balkonger och stora fantastiska terrasser och öppna ljusa planlösningar. Det kommer uppföras lägenheter i storlekarna från 3 RoK på 72 kvm till 5 RoK i etage om 111 kvm. Samtliga lägenheter har en till två rymliga balkonger eller terrass som nås från bostadens umgängesytor.

Är du intresserad?

Bjurfors är mäklare för lägenheterna. På Bjurfors hemsida hittar du både mer information och kan göra din intresseanmälan.

Läs mer och gör intresseanmälan – klicka här!
Se bofaktabladet – klicka här!

 

 

Brf Strandvägskajen, Askersund

Precis intill Vättern utvecklar InnoBo ett av Askersunds allra finaste lägen – uppföljaren till Strandparken 2 – med absolut närhet till allt man kan önska sig.  Samtliga lägenheter i Brf Strandsvägskajen får generös balkong och fin vy ut över vattnet.

Brf Strandvägskajen kommer att innehålla 32 nyproducerade lägenheter med väl tilltagna balkonger, genomtänkta materialval och generösa ljusinsläpp.

Balkongentréhus med gemensamt trapphus, här erbjuds bostäder om 1 RoK till 5 RoK med hiss från entréplan.

Moderna och öppna planlösningar kommer vara ett kännetecken i huset. Samtliga bostäder har gemensamhetsytor och balkong mot vattnet.

Försäljningen av bostäderna sker via Bjurfors där du kan göra din intresseanmälan. InnoBo har inget eget kösystem för intresseanmälningar utan dessa görs via Bjurfors.

Nu börjar förhandsavtal tecknas och byggstarten närmar sig!

Klicka här för att läsa mer och besöka Strandvägskajens egen sida.

Är du intresserad av att boka en lägenhet i Brf Strandvägskajen? Fyll i formuläret nedan och gör din intresseanmälan.

  Kv Trädgårdsmästaren, Kumla

  Vackert och varierat, ätbart och klimatsmart. I centrala Kumla planeras ett innovativt och grönskande bostadsprojekt efter att vi tillsammans med Utopia Arkitekter vunnit markanvisningstävlingen.

  Här planerar vi för 31 radhus och två flerbostadshus bestående av totalt 52 lägenheter med bladande upplåtelseformer. Mellan huskropparna grönskar gårdarna som ett gemensamt skafferi för alla åldrar och livssituationer. Med enbart ätbara växter på gården, bilbersåer runt parkeringsytor, medvetna materialval, vackra träfasader, god energiprestanda och återbruk pressar kvarteret ner sina CO2-tal och blir ett klimatsmart bostadsprojekt.

  Vi vill såklart tacka Kumla kommun både för förtroendet och för markanvisningstävlingen. Vi ser jättemycket framemot att få komma i gång. Det har varit ett kul förslag att ta fram tillsammans med Utopia och det ska bli ännu roligare nu att få se det förverkligas!

  Se hela förslaget för markanvisningen om Idrottsparken etapp 1 – klicka här (PDF)

  Kv Berg, Brf Lindallén

  Intresseanmälan har öppnat för Brf Lindallén. När 85 procent av bostadsrätterna är sålda väntar byggstart i Hallsberg.

  Se fler bilder och gör din intresseanmälan på Brflindallen.se.

  Vi planerar 26 lägenheter fördelade på två huskroppar i centrala Hallsberg, samtliga med rymliga balkonger. Lägenheterna är från 1 rok på 37,5 m² upp till 4 rok på 91 m².

  • 1 rok, 37,5 m² (4 st)
  • 2 rok, 56m² (4 st)
  • 3 rok, 74–86,6 m² (12 st)
  • 4 rok, 91 m² (6 st)

  Är du intresserad av en lägenhet i Brf Lindallén? Fyll i formuläret nedan och gör din intresseanmälan.

   Läs mer om Kv Berg här:
   ”Vi vann markanvisningstävlingen – nu projekteras cirka 50 nya bostäder i centrala Hallsberg: ”Ett förslag vi är otroligt stolta över””

   Se bygglovshandlingen – klicka här (PDF).

   Kv Berg, Trygghetsboende Lindparken

   Trygghetsboendet Lindparken – en del av Kv Berg – byggs som ett suterränghus, alldeles i sluttningen intill rondellen efter Samzelibron i centrala Hallsberg.

   Se bygglovshandlingen för Lindparken – klicka här (PDF).

   Se bofaktablad för Lindparken – klicka här (PDF).

   Intresserad av en lägenhet i trygghetsboendet? Hitta mer information om lägenheterna i bofaktabladet och gör din intresseanmälan via kontaktformuläret nedan.

    

     

    Läs mer om Kv Berg här:
    ”Vi vann markanvisningstävlingen – nu projekteras cirka 50 nya bostäder i centrala Hallsberg: ”Ett förslag vi är otroligt stolta över””

    Brf Vibytorpsparken, Hallsberg

    Slutsålt! Nu är 21 av de 21 radhusen som byggts i Vibytorpsparken i Hallsberg bokade.

    Projektet genomfördes tillsammans med John Ekströms Bygg AB och radhusen är ritade av Clarus Arkitekter. Planlösningen påminner om radhusen som byggdes i Ryttarlunden i Kumla.

    Radhusen är fördelade på 3 och 4 rok ca 72–83 kvm, enplansradhus med god standard, ett stort utvändigt förråd och uteplatser som känns privata. Bilen och cyklarna parkeras smidigt och enkelt utanför respektive radhus.

    • 7 st 3 rok 72 kvm
    • 14 st 4 rok 83 kvm

    Brf Gläntan, Köping

    I anslutning till Skogsleden i Köping planerar vi att bygga 21 radhus i ett- och två plan. Enplanshusen består av 3-4 r o k, mellan 72-86 kvm och tvåplanshusen har 5 r o k och en yta på ca 110 kvm.

    På baksidan finns en härlig uteplats och samtliga hus har en egen parkering i anslutning till huset.

    Nu är alla 21 radhus inflyttade och klara. Det som återstår vid Brf Gläntan är att få gröna, fina gräsytor.

    Brf Ryttarlunden, Kumla

    I Brf Ryttarlunden i Kumla erbjuder vi en- och tvåplansradhus, 3-5 r o k ca 72-128 kvm. Radhusen har en hög standard, ett utvändigt förråd och uteplatser som känns privata. Några bostadshus kommer att förses med p-plats direkt utanför huset.

    Prisexempel (frånpriser):
    3 r o k, 72 kvadratmeter, insats 1.539.000:-, månadsavgift 3.555:-
    4 r o k, 83 kvadratmeter, insats 1.753.500:-, månadsavgift 3.999:-
    5 r o k, 128 kvadratmeter, insats, 2.255.800:-, månadsavgift 5.607:-

    För mer info kontakta mäklaren:
    Joel Hämälä, tfn 073-939 37 09, joel.hamala@fastighetsbyran.se
    Erika Ekström, tfn 070-349 50 73, erika.ekstrom@fastighetsbyran.se

    Vårdbostäder och lägenheter, Karlskoga

    Tillsammans med Karlskoga kommun och Peab Fastighetsutveckling går vi vidare till Fas 2 i vår avsiktsförklaring att bygga bostäder och vårdboende i Karlskoga. Vi planerar för ca 80 vårdbostäder samt 35-40 lägenheter.

    InnoBo initierar, driver och utvecklar ytterligare ett projekt tillsammans med utvalda partners i offensiva Karlskoga.

    Norra Vätternhöjden, Askersund

    Vi skapar ett nytt sjönära boende.

    • Unikt och sjönära läge
    • Sjöutsikt
    • Egen båtplats
    • Endast 35 min bilresa till Örebro
    • Småstadsnära sjöstaden Askersund
    • Fin friluftsmiljö
    • Nära till golfbanan
    • Badplats inom 100 meter

    Just nu pågår planprocessen, som är något fördröjd, med att utreda Vatten och avlopp samt vägdragningar.

    Vi hoppas på att detaljplan inom kort blir antagen, förhoppningsvis under våren 2022, och att vi kan presentera fina möjligheter till attraktiva bostadslägen.