Brf Östra Ringstorp, Örebro

I Östra Ringstorp, med natursköna och grönskande omgivningar, planerar vi ett spännande projekt med rymliga lägenheter med ljusa öppna ytor. Här kombineras välplanerade bostäder, generösa grönytor och rymd mellan bostadshusen med mycket väl tilltagna balkonger/terrasser och uteplatser – livskvalitet helt enkelt! Med vacker natur alldeles runt hörnet och stadsliv på gångavstånd får ni här det bästa av två världar. Lägenheterna har hög standard och välvalda materialval. Bekvämt med hiss och parkering till samtliga lägenheter intill bostadshuset.

Projektet består av 15 lägenheter med rymliga balkonger och stora fantastiska terrasser och öppna ljusa planlösningar. Det kommer uppföras lägenheter i storlekarna från 3 RoK på 72 kvm till 5 RoK i etage om 111 kvm. Samtliga lägenheter har en till två rymliga balkonger eller terrass som nås från bostadens umgängesytor.

Är du intresserad?

Bjurfors är mäklare för lägenheterna. På Bjurfors hemsida hittar du både mer information och kan göra din intresseanmälan.

Läs mer och gör intresseanmälan – klicka här!
Se bofaktabladet – klicka här!

 

 

Brf Strandvägskajen, Askersund

Precis intill Vättern utvecklar InnoBo ett av Askersunds allra finaste lägen – uppföljaren till Strandparken 2 – med absolut närhet till allt man kan önska sig.  Samtliga lägenheter i Brf Strandsvägskajen får generös balkong och fin vy ut över vattnet.

Brf Strandvägskajen kommer att innehålla 32 nyproducerade lägenheter med väl tilltagna balkonger, genomtänkta materialval och generösa ljusinsläpp.

Balkongentréhus med gemensamt trapphus, här erbjuds bostäder om 1 RoK till 5 RoK med hiss från entréplan.

Moderna och öppna planlösningar kommer vara ett kännetecken i huset. Samtliga bostäder har gemensamhetsytor och balkong mot vattnet.

Försäljningen av bostäderna sker via Bjurfors där du kan göra din intresseanmälan. InnoBo har inget eget kösystem för intresseanmälningar utan dessa görs via Bjurfors.

Nu börjar förhandsavtal tecknas och byggstarten närmar sig!

Klicka här för att läsa mer och besöka Strandvägskajens egen sida.

Är du intresserad av att boka en lägenhet i Brf Strandvägskajen? Fyll i formuläret nedan och gör din intresseanmälan.

  Kv Berg, Brf Lindallén

  Intresseanmälan har öppnat för Brf Lindallén. När 85 procent av bostadsrätterna är sålda väntar byggstart i Hallsberg.

  Se fler bilder och gör din intresseanmälan på Brflindallen.se.

  Vi planerar 26 lägenheter fördelade på två huskroppar i centrala Hallsberg, samtliga med rymliga balkonger. Lägenheterna är från 1 rok på 37,5 m² upp till 4 rok på 91 m².

  • 1 rok, 37,5 m² (4 st)
  • 2 rok, 56m² (4 st)
  • 3 rok, 74–86,6 m² (12 st)
  • 4 rok, 91 m² (6 st)

  Är du intresserad av en lägenhet i Brf Lindallén? Fyll i formuläret nedan och gör din intresseanmälan.

   Läs mer om Kv Berg här:
   ”Vi vann markanvisningstävlingen – nu projekteras cirka 50 nya bostäder i centrala Hallsberg: ”Ett förslag vi är otroligt stolta över””

   Se bygglovshandlingen – klicka här (PDF).

   Kv Berg, Trygghetsboende Lindparken

   Trygghetsboendet Lindparken – en del av Kv Berg – byggs som ett suterränghus, alldeles i sluttningen intill rondellen efter Samzelibron i centrala Hallsberg.

   Se bygglovshandlingen för Lindparken – klicka här (PDF).

   Se bofaktablad för Lindparken – klicka här (PDF).

   Intresserad av en lägenhet i trygghetsboendet? Hitta mer information om lägenheterna i bofaktabladet och gör din intresseanmälan via kontaktformuläret nedan.

    

     

    Läs mer om Kv Berg här:
    ”Vi vann markanvisningstävlingen – nu projekteras cirka 50 nya bostäder i centrala Hallsberg: ”Ett förslag vi är otroligt stolta över””

    Vårdbostäder och lägenheter, Karlskoga

    Tillsammans med Karlskoga kommun och Peab Fastighetsutveckling går vi vidare till Fas 2 i vår avsiktsförklaring att bygga bostäder och vårdboende i Karlskoga. Vi planerar för ca 80 vårdbostäder samt 35-40 lägenheter.

    InnoBo initierar, driver och utvecklar ytterligare ett projekt tillsammans med utvalda partners i offensiva Karlskoga.

    Almbysmén, Örebro

    Almbysmén ligger intill Örebro Universitet och projektet uppförs  tillsammans med John Ekströms Bygg AB, NA Bygg AB och Utopia Arkitekter AB.

    Projektet omfattar totalt 36 lägenheter i storlekar från 35 kvm till 70 kvm, fyra större lägenheter utformade för kollektivboende för upp till fyra personer, en förskola med fyra avdelningar, lokaler för verksamhet i bottenplan och ett trygghetsboende med 52 lägenheter.

    Arbetet med en förstudie för projektet pågår nu och beräknas vara klar till sommaren-2019.

    Brf Tärnan, Örebro

    Nu lanserar vi ett nytt spännande radhusprojekt i populära och naturnära Ormesta.

    I Brf Tärnan erbjuds 24 st radhus i ett till två plan om 76-117 m² fördelat på 3-5 rok. Bostädernas exteriör är en smakfull mix av det moderna och den ursprungliga bebyggelsen i området och karaktäriseras av en charmig röd träfasad, stora fönsterpartier och sadeltak. Invändigt erbjuds genomgående hög standard, god design, härliga öppna umgängesytor och fantastiskt ljusinsläpp. Samtliga bostäder har uteplats, tvåplansradhusen har även ett härligt orangeri!

    Upplev känslan av hur det är att bo i ett helt nybyggt hus, här är det bara är att flytta in och njuta! I Brf Tärnan bor du granne med naturreservatet Oset och Hjälmaren. Oset har en fantastisk och omväxlande natur. Här finns ett rikt fågel- och växtliv med rastplatser, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar. Trots det lugna och lantliga läget så bor du endast en cykeltur från centrum och Universitetet. Goda kommunikationer, gym, restauranger, skola samt barnomsorg finns i närområdet.